Oavgjort för Mås i näst sista matchen

31 augusti, 1800                          Mås – Dödsdömda                     2-2 (1-2)

Korpvallen plan 8

 

Efter en osedvanligt ringrostig lagledarinsats kunde vi ändå mönstra åtta man till matchstart. För motståndet stod tiondeplacerade Dödsdömda. De kom utan avbytare så vi var åtminstone relativt jämna på den sidan. Och det blev jämnare när Mats Rodin gick ut efter någon minut med knäskada.

 

Som målvakt blev det undertecknad. Med ett snitt för insläppta mål på 5,14 var det allt annat än betryggande. En stabil backinsats och hemjobbande mittfält gjorde dock att defensiven fungerade bra.

 

Första halvlek var jämn, även om vi hade visst spelövertag. Först att göra mål var dock Dödsdömda. Sedan fick de svara på vårt vassaste vapen – backinkast. Efter ett distinkt kast från Robert slog Joel in kvitteringen. Dödsdömda kunde göra 2-1 innan halvtidsvilan.

 

Spelet var fortsatt jämnt i andra. Motståndarna hade ett par bra anfall. Deras skytte var dock riktigt uselt och det mesta hamnade utanför. Vi hade bättre spel, men fick inte till avsluten riktigt. På inkast från Daniel kunde Rebbo kvittera och fastställa slutresultatet till 2-2.

 

/ Andreas Homanen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s