Gruppspel i Korpen National Cup för Mås

Vädret kunde knappast ha varit mer fotbollscupskompatibelt – 10 grader och regn. Lägg till Korpvallen som bara blev mer och mer lerig för varje steg som togs, och det fanns förutsättningar för en mindre behaglig eftermiddag.

Vi hade lottats i en grupp med ett bottenlag i division ett, ett mittenlag i division tre och ett för oss okänt Norrköpingslag. Första matchen gick mot det mellersta av dem – Botrygg. De visade sig vara ett lag utan mycket eget spel. Men vi stod med tre inhoppare, vilket förmodligen bidrog till att vi också hade svårt att skapa särskilt mycket vettigt. Matchens hetaste målchans var Botryggs då er lagkapten orsakade en straff (visserligen något hårt dömd, men ändå). Johan Hennings var dock omutbar i målet och kunde rädda 0-0.

Match nummer två blev inte av då Norrköpingslaget inte dök upp. Efter en timmes tillstelnande ställdes vi slutligen mot Inge Flås. Laget var förändrat en del då Mats utgick skadad från första matchen, Jonas avvek och Fredrik Elvåker tillkommit. Vi chocköppnade med ett riktigt Kurre Hamrin-mål från Dennis Norén. Bara några minuter senare slog Ramin Daryanos till med 2-0, och motståndarna såg lätt traumatiserade ut. De repade sig dock snabbt och kunde gå upp till 3-2. Robert gick då in på en frispark och drog bollen rakt upp i krysset. 3-3 var välförtjänt, och skulle visa sig räcka till slutspel.

/ Andreas Homanen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s