Avslutning av grundserien för Mås

1 mars    Mås – Ericsson        0-0 (0-0)
Collegium, 1100

Efter sportlovsuppehållet var det dags för avslutning av grundserien. För motståndet stod Ericsson, som likt Mås varit med sen futsalen startade (på tre möten hade vi två vinster och en förlust). I år har Ericsson gått riktigt bra, och spelade om förstaplatsen i serien. För vår var slutspelsplatsen klar (teoretiskt skulle vi kunna hamna utanför – om vi förlorade, Roma Aktiv vann, och målen i de båda matcherna resulterade i 24 plusmål för Roma Aktiv), men vid en vinst fanns en liten, liten chans till en bättre tabellplacering.

Vi kom till spel med endast två spelare som var med och krossade Lag Öst i den föregående matchen. Vi hade dock fortfarande sex ordinarie spelare, däribland comebackande Alexander Andersson och Marcus Bergqvist. Rebbo och Andy Kvick stod för inhoppandet.

Vi började matchen bra med fin rörlighet och ett par hyfsade chanser. Det märktes dock att Ericsson är ett av seriens bästa lag, och de jobbade sig in i matchen mer och mer. Men vi höll tätt bakåt – både tack vare Dennis i målet och ett aldrig sinande jobb av hela laget. Anfallet jobbade hem bra hela tiden. Mot slutet av halvleken började det ge rejäla trötthetseffekter. Vi valde därför att flytta upp Jonas i anfallet till andra halvlek.

Matchen fortsatte med liknande spel som tidigare. Vi kämpade riktigt bra över hela planen, men Dennis och hans motsvarighet i Ericsson var fullständigt omutbara. Och slutresultatet kunde skrivas till 0-0.

Nu återstår att se om det blir Ericsson eller Berga Äldre som vinner serien, och därmed får möta oss i kvartsfinalen. Vi får ta med oss avslutningen av serien, där särskilt defensiven fungerat väldigt bra – ett insläppt mål på tre matcher – och se till att ge motståndarna en rejäl match!

Laguppställning:
Dennis Söderberg, mv
Jonas Blom
Alexander Andersson
Andreas Homanen
Johan Larsson
Marcus Bergqvist
Rebbo     r
Andy Kvick        r

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s