Mås-förlust

25 jan    Mås – BK Bollklubb        2-4 (0-2)
Collegium, 1500

Att Releasy skulle utgå ur serien kom inte som någon större överraskning. För vår del innebar det ett tapp på tre poäng och åtta plusmål. Ett hårt slag som petade ned oss till sjunde plats och endast två poäng till godo för slutspelsplats. Det var med andra ord en viktig match som stod på spel mot BK Bollklubb. Tyvärr kunde vi endast mönstra fem ordinarie spelare, varav endast en back. Inhopp kom i form av Rebbo, måsveteranerna Andy Kvick och Marcus Karlsson. Den senare hade också med sig Mås yngsta spelare någonsin – Oscar.

Matchen inleddes med en rejäl kalldusch. BK Bollklubbs första anfall resulterade i en tappad boll och 0-1. Vi skärpte till oss snabbt, och fick ett bortdömt mål efter en stark insats av Oscar. Istället kunde BK Bollklubb få in 2-0.

Andra halvlek inleddes med ett uppvisningsanfall av Marcus K och Oscar, som avslutades med mål av Marcus. Vi hade ett par träffar i ramen, men inget gick in. BK Bollklubb sprang dessutom mer eller mindre sönder oss i försvaret, och vi kunde inte hålla tillbaka två ytterligare baklängesmål. Marcus B kämpade till sig ett mål och slutresultatet 2-4.

Laguppställning:
Andreas Homanen
Johan Larsson
Dennis Söderberg     mv
Jens Eklöf
Marcus Bergqvist
Reboar Shahabi    r
Marcus Karlsson    r
Andy Kvick    r
Oscar        r

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s