Mås utslaget

3 sep Östergötland Guld – Mås 5-1 (1-0)
1730 – Korpvallen, plan 5

Korpcupen omgång 3

Som division 1-lag var vi direktseedade in i tredje omgången i cupen. Dock innebar det även en viss uppförsbacke – då vi mötte ett division 4-lag så visste vi att vi skulle ha tre bonusstraffar emot oss. Dennis Söderberg var dock på plats i målet, så viss tillförsikt hade vi ändå.

Och första halvlek spelade vi stundtals riktigt bra med ett par hyfsade chanser. Östergötland Guld brände sin första straff, men satte i gengäld ett spelmål. Själv spelade jag periodvis på yttermittfältet, en inte helt vanlig position som medförde viss förvirring.

I andra halvlek visade det sig att det inte var bonusstraffarna som skulle bli det stora problemet. Det var istället orken som tröt. Vi hängde inte med, helt enkelt. Inte underlättade det heller att vi endast hade en avbytare. Motståndarna satte ett tidigt mål och satte sedan sin andra straff, men missade den tredje. Det hann bli ytterligare två mål innan Kenny, med en sista kraftansträngning, ordnade en straff för oss. Robert satte den enkelt, och räddade åtminstone sin egen heder genom att därmed ha gjort mål åtta säsonger i rad för Mås. I övrigt får säsongen sägas vara klart medioker.

/ Andreas Homanen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s