Rockaderna hjälpte inte Mås

De stora rockadernas match. Med Marcus och Dennis N på skadelistan klev er käre lagledare in i målet. Detta trots att de var fem år sedan sist och med det inte helt smickrande målsnittet på 5,17. Vidare gick Robert in i anfallet, och Rebbo tog hans plats i backlinjen. Två nya inhoppare presenterade sig; Karvan Shahabi och Liban Ibrahim. Den förstnämnde gjorde en match för oss 2010.

 

Inledningen gick emot oss rejält när Jonas skadade sig under uppvärmningen, och Alexander styrde in en skott bakåt. Sedan tappade vi två bollar till, som mer hade med småtaskig målvaktsinsats att göra. Men vi gav oss inte, och kunde faktiskt prestera riktigt bra emellanåt. Alexander och Rebbo, som båda spelade i stort sett hela matchen, slet som fasen i backlinjen och rensade under mycket.

 

Mattias slet på bra i anfallet och när vi fick en straff slog han säkert in den. Karvan kom ganska snart därpå runt och slog in 2-3 som blev halvtidsresultatet.

 

Vi fortsatte att kämpa på bra i början av andra halvlek och David kvitterade. Nätet fick dock in en ganska lätt boll bakåt, vilket var lite knäckande. Och vi kunde inte repa oss riktigt utan fick släppa två bollar till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s