Reveries på Skyltens nypremiär

Efter diverse strul med renoveringsplaner öppnade Skylten idag igen sin verksamhet. Det är verkligen en av de stora kulturbärarna för LInköpingsmusiken och traditionen sitter i väggarna. Nyöppnandet firades med några spelningar under tisdagskvällen.

Reveries var huvudnumret. Det var kul att se dem igen efter deras liveuppehåll över vintern. Den stora skillnaden var att bandet numera är förstärkt med synth, vilket rimmar bättre med hur bandet låter på skiva.

Bandet premiärspelade nytt material och det lät klart lovande. Avslutningen med senaste singelsläppet ”Rows” var till och med smått mäktigt. De tar ut låten så mycket mer live att den växer enormt. Också glädjande var att se att bandet kunde bortse från små tekniska problem och strul, istället för att hänga upp sig på dem som de gjorde lite för mycket i höstas.

Innan Reveries spelade People – vilket helt klart är ytterligare ett band att hålla koll på. De lät orena på ett väldigt snyggt sätt. Sista låten kan ha hetat något i trakterna av ”Foggy Days” och var riktigt, riktigt bra!

People
People
Reveries
Reveries

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s