23 mars Ericsson – Mås 2-4 (1-1)

23 mars Ericsson – Mås 2-4 (1-1)
Kvartsfinal
Collegium – 1300

Kvartsfinaldags. Efter vår sjätteplats i grundserien ställdes vi mot trean Ericsson. När vi mötte dem i serien blev det en knapp 4-3-seger till oss. Vi var dock lite stukade i och med två sena avhopp, så Ericsson fick gälla som favoriter.

Vi började dock bra, och höll i spelet bra till en början. Kenny kom runt på kanten och gjorde ett inlägg in mot mål. Trots att vi saknade spelare nära mål så blev det ändå mål tack vare en försvarsmiss. Fortsättningen av halvleken blev jämn, och Ericsson fick in en kvittering.

Andra halvlek började som den första slutade – med Ericsson-mål. Åtminstone för egen del kändes det ganska tungt. Ericsson hade dessutom fått en avbytare till, så det stod med fullt lag mot våra -2.

Vi fick dock lite flyt i och med kvitteringsmålet som inte går till historien som något vackert. Alls. En benskyddsfelträff från Kenny studsade på Fredrik och över målvakten in i bortre krysset. 3-2-målet var desto snyggare; Fredrik frispelade Marcus ute på vänsterkanten, som snyggt placerade in bollen i mål. Avslutningen blev något nervös, men vi avgjorde genom att Dennis (som gjorde en riktigt bra insats i målet som vanligt) passade en helt fri Kenny som inte hade några problem att få in 4-2.

En riktigt stark insats av hela laget!

Laguppställningen:
Andreas Homanen
Dennis Söderberg mv
Fredrik Elvåker 1
Kenny Simpson 2
Marcus Bergqvist 1
Mattias Johansson
Alexander Gobo Andersson r

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s