Mås – Ninos Änglar 3-4 (1-0)

12 jan    Mås – Ninos Änglar     3-4 (1-0)
1300 – Collegium

Sjunde omgången och dags att möta storfavoriterna Ninos Änglar, förra årets vinnare och årets ledare i serien. I vårt möte med dem för ett år sedan blev det förlust med 4-7.

Men, som så många gånger förut när vi ställts inför riktigt bra motstånd tog vi oss verkligen samman och presterade på topp. I hela första halvlek hade vi ett lugnt spel med få misstag. Dennis tog hand om det som slank igenom. Kenny, som var åter efter skada, fick dessutom på ett skott som touchade en motståndare in i mål. Vi hade dessutom två stolpträffar och 1-0-ledningen i halvtidsvilan kunde varit större.

Inledningen av andra halvlek fortsatte i samma stil som första och Kenny fick in 2-0. Därefter la Ninos in en växel till och kvitterade snabbt. Kenny kontrade dock in vårt tredje mål. Ytterligare en kvittering kom snart därpå och med endast en minut kvar att spela kom Ninos segermål. Försvarsmässigt var slutet av andra halvlek riktigt rörig – Ninos hade helt enkelt för hög fart. Tröttheten spelade säkert in då vi bara hade två avbytare. Men, men 3-4 mot serieledarna får ändå räknas som godkänt.

Laguppställningen
Andreas Homanen
Dennis Söderberg     mv
Robert Steinvall
Jonas Blom
Alexander Sundström
Kenny Simpson        3
Marcus Bergqvist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s