Veolia Transport – Mås 1-0 (0-0)

2013-12-15

1100

Collegium

Fjärdeplacerade Mås mot tolfteplatsens Veolia Transport såg på papperet ut att bli en lätt match. När vi mötte dem i vintras blev det också vinst till oss. Vi fick dock problem att få hop laget. Många olyckliga omständigheter gjorde att vi endast fick ihop fem ordinarie och två inhoppare (Erik Landin och gamle Mås-veteranen Marcus Karlsson).

I första halvlek hade vi spelet större delen av tiden, och fick ihop ett par chanser. Den riktiga spetsen saknades dock och vi gick till halvtidsvila med 0-0. Andra halvlek liknade den första med bra spel från oss, ett antal skott men inga fullträffar. Fredrik och Markus kom närmast, men det var inte tillräckligt. Veolia hade bara ett par ströchanser, men det var på just en sådan som de fick in ett mål. En förvirrad situation slutade med en motståndare helt fri med Dennis och själv målet var inte mycket att säga om.

Avslutningen blev rörig med bland annat en varning på motståndarspelare som de följde upp med tjafs och bortslösad tid. Och seriens första förlust för oss var ett faktum.

Laguppställningen
Dennis Söderberg mv
Fredrik Elvåker
Jonas Blom
Mattias Johansson
Andreas Homanen
Erik Landin    r
Marcus Karlsson r

/ Andreas Homanen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s