Linköpingsveckan som kommer

Torsdag 28/11

1900 kommer Måns Möller till Konsert & Kongress med föreställningen ”Jävla Pajas – Det här skojar man inte bort”.  Det har blivit en del standup de senaste åren, men Måns har aldrig funnits på scenen samtidigt som jag varit i publiken. Med största sannolikhet blir det likadant nu också. Men hade varit kul.

 

Fredag 29/11

1930 är det dags för Alex Schulmans ”Älska mig!”, också det på Konsert & Kongress. Jag har något svårt för hans neurotiska sida, men skulle vilja ge honom en ärlig chans.

På L’Orient står Trummor och Orgel på scen, med Linköpings Paint Everyday Orange som förband. De senare har releasefest för sin debutskiva. Tiderna är 2000 för Paint Everyday Orange och 2000 för Trummor och Orgel.

 

Lördag 30/11

Den första konserten jag var på i år var med Alonso & Fas 3. Det var helt fantastiskt bra, och kommer förmodligen rejält högt på årsbästalistan. Så, de har lite att leva upp till när de gästar L’Orient igen nu på lördag. Skulle de inte fixa det får vi ställa hoppet till förbandet Beast, som turnerar med sin debutskiva (släppt på Gaphals). Plus Köttsoppa, som jag inte har direkt superkoll på.

 

Söndag 1/12

Kultur av ett annat slag – futsalseriens tredje omgång och match för Mås mot FOI. Båda lagen ligger på fyra poäng, och det är seriens än så länge målsnålaste lag. 1500 är matchstart i Collegium.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s